Apple CEO Steve Jobs holds up the new iPhone during his keynote address at MacWorld Conference & Expo in San Francisco, Tuesday, Jan. 9, 2007. (AP Photo/Paul Sakuma)

انتشار رسمی مطلب رسانه ای اپل به بهانه تولد ۱۰ سالگی آیفون

۱۰ سال پیش در چنین روزی بود که استیو جابز در رویداد مک ورلد ۲۰۰۷ به روی سن رفت و آیفون را معرفی کرد. جابز آیفون را در سه چیز خلاصه کرد و گفت:

این دستگاه متشکل از سه چیز است، نمایشگر عریض آیپاد با کنترل های لمسی، یک تلفن همراه انقلابی و ابزاری پیشرو برای اتصال به اینترنت.

۱۰ سال است که از عرضه آیفون می گذرد و رقبای اندرویدی این شرکت با تولید چندین نمونه گوشی در سال، سعی در شکست آن داشته اند اما هنوز نتوانستند به رکورد فروش میلیاردی آیفون ها حتی نزدیک بشوند.

feature2

اپل نیز به مناسبت ۱۰ ساله شدن موفق ترین محصول خود، روز گذشته یک مطلب مطبوعاتی را منتشر کرد که حاوی نوشته هایی از جمله چندین نقل قول از افرادی که امروز هدایت این غول بزرگ را بر عهده دارند است. تیم کوک رئیس شرکت اپل گفته:

آیفون به یکی از قسمت های ضروری زندگی مصرف کنندگان تبدیل شده و امروزه بیشتر از هر زمانی، روش برقراری ارتباط، سرگرم کردن، کار و زندگی را دستخوش یک باز تعریف اساسی کرده است. آیفون با تعیین استانداردهایی جدید در رقابت میان گوشی های همراه، بعد از گذشت ۱۰ تازه کارش را شروع کرده و اول راه است. منتظر باشید چرا که بهترین ها در راه هستند.

نقل قول دیگری از فیلیپ شیلر نایب رئیس ارشد بخش بازاریابی جهانی شرکت اپل در این گزارش مطرح شده و  او گفته " اینکه آیفون از اولین نمونه تا آیفون ۷ پلاس، هنوز یکی از استانداردهای ناب باقی مانده و دیگر گوشی های هوشمند با آن مقایسه می شوند موضوعی شگفت آور است. ما از اینکه آیفون به دستگاهی اساسی در زندگی مردم تبدیل شده بسیار خوشحال هستیم.

feature3

شنیده ها حاکی از این است که مراسم رونمایی از آیفون ۸ اپل، شروعی طوفانی خواهد بود و با یک باز طراحی جدید، باز هم یک رقابت و بازی جدید را با رقبای خود شروع می کند. بسیاری بر این باور هستند که آیفون ۸ مجهز به نمایشگر با پنل OLED و با لبه های منحنی تولید خواهد شد و قسمت مهمی از این گوشی هوشمند که دکمه هوم است، در داخل این نمایشگر و به صورت مخفی حضور خواهد داشت. حتی ممکن است دوربین فیس تایم و خروجی صدای گوشی نیز در پشت نمایشگر قرار بگیرند و از این طریق، نمایشگری لبه تا لبه در اختیار کاربران قرار داده شود.

شایعه های دیگری نیز در مورد جزییات سخت افزاری این محصول بحث کرده اند و به قاب پشتی شیشه ای، امکان شارژ بی سیم، پردازنده جدید و ۱۰ نانومتری A11 اشاره داشته اند.

(۵۶)(۰)